Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 18.10.2013.
08:24
Beta A
Odbegli irački potpredsednik Tarik al Hašemi, koji je osuđen na smrt, rekao je da bi se vratio u Irak ukoliko bi mu EU garantovala fer suđenje, ali je napomenuo da je situacija u Iraku pod vladom premijera Nurija al Malikija, koji je šit, sada mnogo gora nego pre svrgavanja Sadama Huseina.
Petak 18.10.2013.08:53
Rece amerika da je protiv hemijskog oruzja ili upotrebu a kad je sadam koristio to oruzje protiv irana ili kurda okrecali su glavu na drugu stranu a sto se tice zivot u iraku,libiji,tunisu,egiptu sta je narod tamo trazio tkzv americku demokratiju dobili su sta su trazili usla je Al-qaida sa njenim sponzorom ( CIA ) samo amerikanci nisu se nadali da ce Assad biti tvrd orah o kojim se boje slomiti zube sve u svemu u ovoj prici i komentaru narodi na ovoj planeti nek se cuvaju kad Americka vlada kaze da su joj prijatelji.
Petak 18.10.2013.09:24
zar ovo nekoga iznenaduje?? kadna ta zemlja u koju ameri uvode demokratiju uklucujuci srbiju
Petak 18.10.2013.10:52
Ne vraćaj se i ne vjeruj garancijama EU, tog gnjilog konglomerata briselskog mauzoleja koji se miješa u poslove Azije. Evropa Evropljanima! Azija Azijatima! Jednom za svakda da se zna! Ali prije toga trebaju se političke scene Evrope očistiti od ratnih huškača koji mira ne daju ni Evropi ni Aziji.
Petak 18.10.2013.12:04
Kad pogledas globalnu situaciju i kako su granice crtane pogotovo u iraku ili balkanu da bi u buducnosti doslo do ratova i etnicki tenzija da bi svetski mocnici igrali saha na tudju nesrecu naprimer irackog naroda zna se da kurdi nevole sunitske muslimane a da takordje sunitski muslimani ne vole sihitiske muslimane znaci ove drzave su napravljene sa nekim razlogom a taj razlog znaju svetski mocnici.
Petak 18.10.2013.12:49
Napravljene na isti način kao i mi - za vječno sukobljavanje. Ako je britanska služba osnovala u XVIII vijeku vehabizam preko domaćeg čovjeka iz svijeta islama, zašto nije mogao u dubini istorije Zapad uticati kroz kolonijalizam i Vatikan na sukobe među islamistima. I danas to radi. Tako i na Balkanu - Turska i Saudijska Arabija, Zapad i Vatikan. Uvijek glavni hirurzi. SVi su podijelili davno kroz religiju narode i zato mogu na duge staze operisati. Jednom kada bismo napravili malu džamijicu u Vatikanu, jedan sektaški hram, jednu pravoslavnu crkvu, budistički hram itd. mogli bismo operisati u Vatikanu dok ga potpuno ne izbrišemo s političke scene.
Petak 18.10.2013.12:54
To inače čeka Zapad u budućnosti, jer su već kolonija Turaka, Pakistanaca, Alžiraca... Zapad će najebati. Mi ovdje ćemo ostati identitet Evrope, jer barem imamo svoje muslimane, a oni će i svoje, plus one iz Azije. Budući Zapadnjak će izgledati ovako: biće riđ ili plav na majku Njemicu npr., islamska vjera će mu biti po ocu a fizička odrednica nos, tamna put i fanazizam na oca. Žene hrišćanke udate za muslimane uvijek su veće muslimanke od muža im. Pogledaj gospođu Miru Karanović i sl. ;) To je budućnost Zapada, samo da postanu punoljetni džihadisti tek rođeni i kad dođe kritična masa neće biti Njemca za koju deceniju koji će to moći kontrolisati. A onda nastaje HAOS u Evropi.
Petak 18.10.2013.12:59
Kada god se hegemonija zateže previše, kao i imperija, na kraju PUCA. To će se desiti sa kombinacijom hegemonije i imperije kroz EU i NATO. To je neminovno.
Petak 18.10.2013.12:57
Što su radili drugima na Istoku kroz vijekove, to će na kraju dobiti u svojim zemljama. Kukala majka Zapadnjaku sjutra! Budućnost više ne stanuje na Zapadu. Tamo stanuje buduća propast koja je već počela polako, kroz kidanje glava zapadnjačkih džihadista na ulicama, kroz legalizaciju pedofilije, gej brakova, ozakonjavanje zoofilije. Zapadna Evropa u budućnosti gubi potpuno svoj identitet. Laži o njoj padaju, dolazi mrak, a svjetlost se budi negdje drugo-tamo gdje Sunce i izlazi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)